Cenzaa, where beauty begins..

Hoe zorg ik voor structurele huidverbetering, een boost voor je zelfvertrouwen en dat ik de beste versie van mijzelf ontdek? Herken je deze vraag als geen ander? Dan kun je samen met Sas & Beauty de eerste stap zetten, op naar een stralende en gezonde huid.

 

We nemen je graag mee in de wereld van Cenzaa. Een wereld waar je het warme Cenzaa gevoel zult ervaren, waar ook de salon voor staat. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. We laten je kennismaken met het unieke Cenzaa belvingsprogramma, gericht op intensieve natuurlijke huidverbetering. Kies voor een gezonde en stralende huid, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst! 


Wist u dat…

 

 

… de betekenis van Cenzaa, ‘zijde’ is? Die naam is niet zomaar gekozen! Ervaar Cenzaa en u weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid. Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

De zijderoute en haar invloeden tussen Oost en West hebben we verwerkt binnen het Cenzaa-concept. De Oosterse invloeden heeft Cenzaa verwerkt in de East Meets West Huidanalyse, onze onderscheidende producten en behandelingen. Alle traditionele technieken en fascinerende levensleren hebben wij gebundeld tot unieke behandelprogramma’s en producten, zoals de Japanse Shiatsu drukpuntmassage en Chinese kruiden die we verwerken in de Nutraceuticals.Ook de Body & Soul Droomreizen zijn gebaseerd op de zijderoute: maak kennis met Tibetaanse rituelen in de Himalaya Feelings, droom weg naar Oostelijke oases van Egypte met Siwa Feelings, voer mee op de golven van de Stille Oceaan in Hawaiian Feelings en laat je inspireren door de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer Ayurveda in Jaipur Feelings. Deze Oosterse invloeden hebben we gecombineerd met onze moderne Westerse technieken en innovatieve ontwikkelingen. Zo ontstaan onze unieke Cenzaa producten met revolutionaire formules van exclusieve werkstoffen en bijzondere geuren.

Welkom in de wereld van Cenzaa

 

 

 

 

 

`Bij Cenzaa en Sas & Beauty gaan we voor maximale huidverbetering. Daarbij schuilt de kracht van Cenzaa in onze filosofie: echte schoonheid zit van binnen! We kijken daarom niet alleen naar de ‘buitenkant’, maar ook naar je ‘binnenkant’ `

 

 

 

 

 

 

 

Huidanalyse

 

Cenzaa behandelt de mens in haar totaliteit en combineert Westerse kennis over huidtypen en huidcondities en Oosterse kennis over traditionele geneeswijzen om stap voor stap te komen tot een gezonde en mooie huid. Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. Acne, Pigmentatie, Rosacea en Couperose zijn vaak huidaandoeningen met onderliggende oorzaken. Een goede huidanalyse, daar starten we dan ook elk bezoek aan de salon mee.

 

Binnenkant

 

Hebben we de huid van jouw gezicht in kaart gebracht, dan gaan we kijken naar jouw ‘binnenkant’. Welke lifestyle hanteert je? Ben je gezond en sport je genoeg? Eet je gezond of snack je veel? We kijken of eventuele huidproblemen terug te herleiden zijn naar jouw voeding en lifestyle en we adviseren ujeover eventuele aanpassingen daarin. Onze Nutraceuticals – voedingssupplementen geselecteerd uit natuurlijke kruiden – zijn een goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding om jouw huid van binnenuit te laten stralen!

 

Buitenkant

 

Nu we jouw ‘binnenkant’ onder de loep genomen, kijken we naar jouw buitenkant. We kijken vanuit de Westerse zienswijze naar de conditie van jouw huid en jouw huidtype. Je ontvangt een gedegen advies over de juiste huidverbeterende producten voor joue huid. Onze producten bevatten hoge concentraties werkstoffen [cosmeceuticals], tot wel 39,4%! Door deze revolutionaire producten en specialistische behandelingen geven we uw huid die extra boost om uw huidwens of huidprobleem aan te pakken.

 

Conclusie

 

Met de juiste huidverbeterende producten en specialistische behandelingen gericht op uw huid in combinatie met de gezonde voeding & lifestyle zorgen we er samen voor dat u uiteindelijk van binnenuit een mooie, egale en sprankelende huid krijgt!