· 

Powerbrows! Wat zijn dat eigenlijk?

 

 

Waar denken we aan bij het woord powerbrows? Juist! De ‘kim kardashians’ van deze tijd. Een vervaagde aanzet, een vlijmscherpe hoek netjes en strak op het hoogste punt en eindigend in het gareel gemeten vanaf je neusvleugel. Om jaloers op te worden, toch? Vaak niet dat wat moeder natuur ons gegeven heeft  en dus super strak getekend. Jeetje hoe doe je dat dan al wel niet? We zijn niet allemaal profs in make-up.

 

 

 

De definitie van powerbrows

 

Maar is dit nou echt dé definitie van een powerbrow? Zelf ben ik van mening dat wenkies a la kim kardashian niet voor iedereen weggelegd is, niet alleen in de zin van hoe gedreven je bent  in  je make-up kunsten, maar ook passen deze wenkbrauwen überhaupt bij je gezichtsvorm, je uitdrukking, jij als persoon? We willen niet door het leven met een instant pret bekkie, omdat dit is wat we zien op social media. Dit is wat het moet zijn, maar is dit wie ik ben? De kans is groter van niet, dat dit de wenkbrauw is die bij je past. Is die dat wel, dan zeker doen. Het laat jouw gezicht spreken hoe het zou moeten spreken. En daarbij komen we direct bij wat dé definitie is van de powerbrow. Dat is de wenkbrauw die bij jou past, bij jou gezichtsvorm, jou uitdrukking en wie jij bent als persoon.

 

 

 

Focus op jezelf

 

Wenkies die bij jou passen, dat zijn dus de echte powerbrows. De focus ligt dus op jou als persoon en niet op wat je in alle bladen ziet en social media. Wees realistisch, kijk goed naar jezelf, waar voel jij je prettig bij en wat doet ook daadwerkelijk wat met je gezicht in positieve zin. Ze kunnen rond zijn, ze kunnen mooi vol zijn en ook zeker die vlijmscherpe hoek hebben. Daarnaast kun je in de vorm die bij je past ook weer spelen, de een is gezegend met moeder natuur de ander helpt haar een handje. Gebruik daarin wel mooie natuurlijke kleuren, maak ze niet te zwaar en maak er zeker geen nike tekens van. Houd je het nog een beetje bij?

 

 

 

Mijn powerbrow advies voor jou

 

Conclusie: Er bestaat niet één bepaald beeld van de echte powerbrow. De echte powerbrow die heb jij zelf, of zelf in de hand. Zo lang het maar écht wat toevoegd in jouw gezicht, waar jij je prettig bij voelt en wat bij jou past. Daarnaast is mijn laatste advies  je wenkies zijn zusjes van elkaar, géén tweeling.    

 

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.