Beauty · 09. augustus 2018
Pigmentvlekken kennen we in verschillende vormen en maten en kunnen over het hele lichaam te vinden zijn, in dit blog leg ik jullie er graag wat meer over uit en wat we er aan/tegen kunnen doen. Want wat zijn dit voor een vlekjes en hoe ontstaan ze?
Beauty · 09. juli 2018
Ken je dat, je staat voor een schap vol verzorgingsproducten en hebt geen idee wat je toch eens kiezen moet. Niet iedereen heeft alle kennis in huis van de ideale verzorgingsroutine van de huid. Daarom vond ik het tijd om daar eens een blog over te schrijven, lees vooral verder en wie weet sta je de volgende keer zelfverzekerder voor het schap en weet je wél wel producten je mee zal nemen.
Beauty · 23. juni 2018
Ik ben maar een schoonheidsspecialiste.. Een tijd terug las ik een tekst met de titel ik ben maar een schoonheidsspecialiste, als schoonheidspecialiste zijnde dacht ik ‘Maar een??’. Getriggerd als ik was las ik verder.. Het deed me terug denken aan enkele reacties die ik kreeg toen ik aan de opleiding begon. ‘Je doet schoonheidsverzorging? Leuk! Lekker maskertjes opsmeren enzo, model liggen voor je klasgenoten. Lijkt me heerlijk zo’n opleiding.’...
Beauty · 19. juni 2018
Waar denken we aan bij het woord powerbrows? Juist! De ‘kim kardashians’ van deze tijd. Een vervaagde aanzet, een vlijmscherpe hoek netjes en strak op het hoogste punt en eindigend in het gareel gemeten vanaf je neusvleugel. Om jaloers op te worden, toch?

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.